Informatie over Kinderopvang Schanulleke

De verantwoordelijke
Els heeft een jarenlange ervaring in de verzorging, heeft een diploma van Kinderverzorging en Zorgkundige en is mama van Laure, Witse en Lode.

De medewerkers
Sarah, Sonia en Celia zijn de kinderverzorgsters.
Ilse heeft een diploma Verzorgende.
Monique verzorgt dagelijks onze verse maaltijden en helpt mee in de verzorging.

Ligging
Schanulleke is gelegen op de Brusselsesteenweg 602 te Meerbeke (Ninove) Dit is de steenweg van Ninove naar Brussel aan de linkerkant (net voor bloemen ERICA) Er is parkeermogelijkheid voor de deur.

De werking
Schanulleke biedt kleinschalige opvang in een huiselijke familiale sfeer. Zo kunnen we ingaan op de persoonlijke behoeften van ieder kind. Deze individuele benadering staat volledig in het teken van de emotionele, motorische en sociale ontwikkeling van elk kind. In onze gezellige speel- en leefruimte zorgen we voor leuke activiteiten en aangepast speelgoed zodat elk kind zich kan ontwikkelen op zijn eigen tempo. We willen werken op een mens- en milieuvriendelijke manier. Deze lijn trekken we door in de dagelijkse werking, de opvoeding, de verzorging, de maaltijden, de inrichting en de infrastructuur. Voor de inrichting krijgen natuurlijke materialen de voorkeur. Wanneer het weer het toelaat spelen en leven we in onze ruime tuin. Er is plaats voor kippen en geitjes en.. De kippen helpen ons om het keukenafval te verwerken. Eitjes krijgen we in de plaats.

Openingsuren
Schanulleke is open van 7.00 tot 18.00 van maandag tot en met vrijdag.

De prijzen
Omdat we onder toezicht van Kind en Gezin werken ontvangt u een fiscaal attest. Uw ouderbijdrage is dus fiscaal aftrekbaar. Gelieve contact op te nemen voor een vrijblijvende offerte

Voeding
In de opvang wordt er voor een gezonde voeding gezorgd. Alles wordt vers bereid en er wordt voor een gevarieerde voeding gezorgd.

Homepagina| Actueel| Informatie| Inschrijven| Fotos| Vacatures


Kinderopvang Schanulleke
Brusselsesteenweg 602 9402 Meerbeke (Ninove)
telnr 054/567.789 GSM 0477/555.789 info@kinderopvang-schanulleke.be


webdesign ALEXO.be